5 specielle styreværktøjer og hvorfor du har brug for dem

nyheder

5 specielle styreværktøjer og hvorfor du har brug for dem

1. Fjerner/installation af trækstangsende: Dette værktøj bruges til at fjerne og installere trækstangsender.Trækstangsender er en kritisk del af dit styresystem, og med tiden kan de slides eller blive beskadiget.Dette værktøj gør det nemt at udskifte dem uden at beskadige styrekomponenterne.

2. Kugleledsseparator: Dette værktøj bruges til at adskille kugleleddet fra styrearmen eller styrearmen.Det er et specialiseret værktøj, der gør det meget nemmere og hurtigere at fjerne kugleleddet end at prøve at bruge et standardværktøj eller -metode.

3. Rattrækker: Dette værktøj bruges til at fjerne rattet fra akslen.Hvis du skal udskifte rattet, installere en ny ratstamme eller udføre andre vedligeholdelsesopgaver, er dette værktøj essentielt.

4. Servostyringspumpe-remskive/installatør: Dette værktøj bruges til at fjerne og installere servostyringspumpens remskive.Hvis remskiven er beskadiget eller slidt, gør dette værktøj det nemt at fjerne og udskifte det uden at beskadige servostyringspumpen eller andre komponenter.

5. Hjuljusteringsværktøj: Dette værktøj bruges til at måle og justere justeringen af ​​hjulene.Korrekt hjuljustering er afgørende for sikker kørsel, og dette værktøj gør det nemt at sikre, at dine hjul er justeret korrekt.Det kan også spare dig penge på dækslid og brændstofforbrug.

Særlige styreværktøjer

Indlægstid: 14-apr-2023